Nieuwe Ginnekenstraat, Newtownbreda

Nieuwe Ginnekenstraat

Newtownbreda, UK
  • 1 bedroom
  • Apartment
  • Surface Area: 76m2
  • Unfurnished
  • Available from: 2022-10-15
Save This
€2012 Monthly
1 bedroom Unfurnished
Your Name:

Your Email:

Your Phone:

Message:

Keep me updated of similar properties

Description

Translate
Aan de Nieuwe Ginnekenstraat zijn 8 luxe appartement gerealiseerd, allen met een eigen tuin, terras of balkon en een gemeenschappelijk fraai aangelegde tuin/park. Het betreft een monumentaal pand wat duurzaam en hoogwaardig is gerenoveerd, gasloos en voorzien van houtlook PVC-vloer met zowel vloerverwarming als vloerkoeling.

Dit appartement is gelegen op de begane grond met een plafondhoogte van liefst 3,50 meter en beschikt over een eigen kelder van ca. 25m2 Indeling: entree, hal met apart toilet en wasruimte met aansluiting wasmachine en droger, living ca. 47m2 verdeeld in een voorkamer en woonkamer met een luxe open woonkeuken en toegang tot het fraaie dakterras (19m2 op zuid-west) middels openslaande deuren, een slaapkamer van ca. 12m2, een badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel en een aparte technische ruimte.

De appartementen hebben allen een eigen berging van ca. 6m2 op de begane grond. Daarnaast wordt er een parkeerplaats (met carport) aangeboden op afgesloten terrein, gelegen op 500m van het pand.